Jääkiipeily

Jääkiipeilykausi kestää yleensä joulukuusta maaliskuuhun, mutta useimmiten jo marraskuussa pääsee ”hakkaamaan” jäätä sekä Romsdalenissa että Oppdalissa. Romsdalen on tunnettu pitkistä ja valtavista jääputouksistaan, mutta helpompiakin putouksia löytyy jokaiseen makuun ja tarkoitukseen.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

****

JÄÄKIIPEILYPÄIVÄ

Haluatko tutustua talven kauniimpaan elementtiin? Jääkiipeilypäivä sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla jääkiipeilyä ja tutustua tähän kiehtovaan ja kylmään elementtiin turvallisissa olosuhteissa. Jääkiipeilypäivän voi yhdistää vaikka talviloman ohjelmaan mäenlaskun ja muun menon mukaan.

Päivän ohjelmaan kuuluu varustetietoutta, kiipeilytekniikkaa ja runsain määrin yläköysikiipeilyä. Oman lähtötasosi ja aikaisemman kiipeilykokemuksesi mukaan voimme myös opetella jääruuvien ruuvausta sekä ankkureiden tekoa.


JÄÄKIIPEILYKURSSI

Onko haaveenasi tulla itsenäiseksi jääkiipeilijäksi? Haluatko oppia perusteet ja saada turvallisen lähtökohdan jääputouksien valloittamiseen? Tule kurssille!

Järjestän sekä kolmen että viiden päivän koulutuksia Romsdalenin ja Oppdalin putouksilla. Kurssin teemoihin kuuluu varustetietoutta ja kiipeilytekniikkaa, turvallisuus- ja varmistusrutiineja, köysistömenetelmiä sekä jään ja reittien lukemista. Viiden päivän kurssilla keskitymme myös kokonaisten retkien suunnitteluun ja kiipeilemme useamman köyden mittaisia reittejä.

JÄÄKIIPEILYOPASTUS

Opastetut retket ovat sinulle, jonka mieli tekee lähteä mukaan useamman köyden mittaiselle jääputoukselle sekä keskittyä pelkkään tekemiseen ja retkellä oloon – ilman vastuuta liidaamisesta. Voimme valita useiden 200-400 metrin korkuisten putouksien välillä. Opastettuun jääkiipeilyretkeen osallistuminen edellyttää jääkiipeilypäivän ottamista ennen varsinaista retkeä.

Hinnat ja tiedustelut:

Urpu.guide@ gmail. com

****

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s