Lumiturvallisuus

Haluatko oppia liikkumaan turvallisesti lumivyöryalttiilla alueilla? Kiinnostaako lumen tutkiminen ja kaverin pelastamisen hallitseminen? Oletko vapaalaskija ja kiinnostunut offareille menosta?

Lumiturvallisuuskurssit ja -koulutus on tarkoitettu jokaiselle talvisilla vuorilla ja mäillä liikkujalle. Voit valita kahden, kolmen tai viiden päivän lumiturvallisuuskurssien välillä. Ryhmien koko voi olla 2-6 henkeä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

****

2 PÄIVÄN LUMITURVALLISUUSKURSSI

Sopii vapaalaskijoille, jotka pääasiallisesti nautiskelevat hiihtokeskuksien offareista. Koulutus keskittyy vyörytietoisuuden lisäämiseen, asenteisiin, kaverin pelastamiseen ja vyöryjen ymmärtämiseen. Kaikki teemat käydään läpi ulkona käytännössä. Koulutus voidaan järjestää Skorgedalenin hissillä sekä Oppdalin tai vaikkapa Strandan hiihtokeskuksissa.

3 PÄIVÄN LUMITURVALLISUUSKURSSI

Keskittyy enemmän sekä lumen että vyöryvaaran arviointiin. Kurssi sopii sekä vapaalaskijoille että toptur-aktiiveille. Koulutus voidaan järjestää Skorgedalenin hissillä, Oppdalin tai Strandan hiihtokeskuksissa, mutta myös kolmipäiväisenä toptur-kurssina, jos osallistujilla on siihen tarvittavat varusteet. Kurssin tavoite on lisätä ymmärrystä ja osaamista sekä maastosta, lumesta, vyöryistä että kaverin pelastamisesta.

5 PÄIVÄN LUMITURVALLISUUSKURSSI

On tarkoitettu lähinnä laskuvaelluksia eli toptuureja tekeville aktiivimenijöille. Tämä on syventävä kurssi, jonka aikana keskitymme turvalliseen liikkumiseen talvisessa vuoristossa. Maasto ja jyrkkyydet, lumipeite ja sää, turvallisten reittien valinta, vyöryvaaran arviointi sekä kaverin pelastaminen ovat keskeisiä teemoja. Päivät käytämme ulkona toptur-retkien tekemiseen ja oman arviointikyvyn kehittämiseen.

Hinnat ja tiedustelut:

Urpu.guide @gmail. com

****

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s