Urpu Ski & Mountainguiding

Minä olen Urpu Hapuoja, alkuperäisesti kotoisin Iistä Oulun pohjoispuolelta. Muutin Norjaan vuonna 1996 ja opiskelin Trondheimin yliopistossa filosofiaa, liikuntaa ja psykologiaa. Vapaa-aikani vietin melonnan, kiipeilyn ja suksitouhujen parissa. Rakkaus vuoriin ja siellä liikkumiseen sai minut aloittamaan opinnot kansainväliseksi UIAGM / IFMGA / IVBV vuoristo-oppaaksi. Norjassa koulutuksen järjestää NORTIND (Norske tindevegledere). Tällä hetkellä olen aspirantti opas.

Vuoristo-opaskoulutus on 3-5-vuotinen ja kattaa perusteellisesti kaiken vuorilla ja jäätiköillä liikkumisesta talviseen vapaalaskuun. Norjassa koulutukseen sisältyvät myös tasaisemmat hiihtovaellukset. Olen myös hiihdon opettaja ja takanani on 7 työkautta hiihtokouluissa.

Urpu

Urpu

****

Olen tehnyt yhteis- ja freelancetyötä useille suuremmille opasfirmoille Norjassa (Bre og Fjell, Norgesguidene etc.). Retkien kyselyjen kasvaessa on nyt luonnollista panostaa omaan firmaani Urpu Ski & Mountainguiding . Talvisin teen töitä myös Norjan lumivyörytiedotukselle  varsom.no/snoskredvarsling  ”lumentutkijana”. 

Ammattilaisuus, asiantuntemus ja pätevyys takaavat myönteisen, opettavaisen ja ennen kaikkea turvallisen elämyksen vuorilla.

****

Artikkel oktober 2013

Artikkel oktober 2013

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s